#179: Kuulumisia

Moi! En ole pitkään aikaan kirjoittanut tänne. En tiedä miksi, mutta ehkei ole ollut mitään kirjoitettavaa tai kerrottavaa. Tosiaan voisi sanoa, että onni on kääntynyt. Tai se on ehkä vahva ilmaisu, haen sitä että kaikki ei ole ns normaalisti. Älkää saako väärää käsitystä, en ole lopettamassa Hampan tai Ryskyn vuokraamista tai mitään, mutta kun niillä molemmilla ei pääse ratsastamaan. Mutta se ei haittaa. Se ei haittaa siksi, koska ratsastus ole kaikki kaikessa. Tykkään muutenkin olla hevosten kanssa tekemissä kuin vaan selästä käsin. Niiden hoitaminen on myös ihan ihanaa.

Vanha kuva Hampasta :)
Rysky torstaina

Rysky torstaina

Tosiaan tällä hetkellä molemmat suokit on saikulla. Viime viikonloppuna pääsin mukaan kun mentiin Ryskyn kanssa klinikalle. Tän viikon torstaina kävin moikkaamassa sitä, harjasin sen ja kävelytin maastakäsin noin puoli tuntia. Voi olla, että ens viikolla sitä pääsee kävelyttää selästä käsin. Hamppa puolestaan lepäilee vielä enemmän paikoillaan ja aika näyttää miten sen kanssa edetään, enkä tänne sitä halua lähteä sen enempää avaamaan. On ihanaa kun näyttää siltä, että molemmat on tulossa kuntoon! :D
Ryskyn kanssa matkassa lauantaina.
"Ryskyä kävelyttämässä"
Pientä päivittelyä blogin instagramin (@virnesdoris) storysta torstailta.

Viimeviikolla ja tällä viikolla molempina keskiviikkoina olen ollut Vihdin Ratsutallilla ratsastelemassa, koska halusin taas päästä tunnille korjaamaan omia vikojani, näkemään kavereita ja en halunnut pitää ratsastuksesta taukoa. Vaikka eihän pari viikkoa oikeasti ole tauko. Olen silloin joskus joutunut pitämään 8 viikon tauon ratsastuksesta luun murtuman takia ja vieläpä kaksi kertaa. Onneksi niiden taukojen välissä oli jotain 2 tai 3 vuotta, en nyt muista enää tarkalleen milloin ekaa kertaa mursin ranteeni. Mutta siis molemmilla kerroilla menin Ellillä ja mentiin koulua. Molemmilla kerroilla meni hyvin!
   Voi muuten olla, etten nyt lähiviikkoina päivittele tänne niin paljoa. Aion keskittyä kouluun ja pyrin siinä ohessa urheilemaan mahdollisimman paljon ja tietysti talleilemaan! Ja ensi viikolla aion kirjoittaa tarinaan taas jatkoa! :)

Hyvää kevättä kaikille!


Kommentit

  1. Eikä, ikävää kun molemmat ovat joutuneet saikulle! Toivottavasti aika kuluisi nopeasti ja pääsette jatkamaan treenejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta ei haittaa! Joskus näinkin. Hyvältä onneksi näyttää molempien tilanne. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen