#184: Kisahoitajana Stall Sandbackenin kisoissa

Tänään tein jotain poikkeavaa, nousin kahdeksalta ylös. Miksi näin? Piti lähteä tallille, jotta pääsee kisoihin mukaan! Lähdin siis kisahoitajaksi Stall Sandbackenin kisoihin. Vrt:ltä lähdettiin 8 hevosen voimin kisaamaan ja hyvin meni! Kaikki ratsastivat hyvät radat ja sijoillekkin päästiin.


Heräsin siis kahdeksalta, tallilla olin yhdeksältä. Kisapaikalle vietiin heppoja traikulla, johon  mahtui aina 2 hevosta, eli tarikulla piti mennä 4 kertaa, pääsin 3.kerralla kyytiin kisapaikalle. Lähdettiin tallin pihasta noin puoli kymmenen. Ennen kymppiä olin kisapaikalla ja ekana sain odotella Balleriinan kanssa, että viimeinen traikku tulee ja kamat saa niille hepoille päälle, jotka menevät ensin. Ratsukot osallistuivat luokkiin 60cm, 70cm ja 80-90cm.
   Kun vika traikku oli tullut, ratsastajat kävelivät rataa, laitettiin kamoja, kunnes oli aika lähteä osan verkkaamaan. 10.52 oli jo 60cm luokka käynnissä. Siihen luokkaan osallistui tallilta 4 ratsukkoa. Kaikilla oli hyvä ja siisti rata, ruusukkeita tuli 2. ja 4.sijat! Kun hepoilla ja ratsastajilla oli taukoa, niin pidin aina yhtä heppaa siinä. Aikalailla pidin koko ajan Zorroa, mutta aiemmin Balleriinaa, Elliä ja myöhemmin myös Lakua. Eli ei ollut mitään tiettyä heppaa.


Oli ihana ilma, pain oli jo 70cm luokka alkanut. Siinä luokassa starttasivat kaikki 8 ratsukkoa. Jälleen, hienoja ratoja ja ruusukkeita napattiin 1, 2, 4 ja 6. sijat, jee! Kollaasin viimeisessä kuvassa on Rapsu odottamassa jo pääsyä radalle.


70cm luokan palkintojen jaon jälkeen oli puolen tunnin tauko ennen viimeistä 80-90cm luokkaa. Tauolla ratsastajat tutustuivat uuteen rataan ja muut pidettiin poneja. Zorron kanssa venattiin 80-90cm luokan alkua, jossa starttasi 4 ratsukkoa tallilta. Mutta puolen tunnin tauko oli kiva, ehti syödä lisää.

14.00 alkoi 80-90cm luokka. Sitä katselin odottaen meidän tallin suorituksia. Sori jos kehun liikaa, mutta oikeasti oli siistejä ja hyviä ratoja. Hyvä ratsastus johtaa hyviin tuloksiin, joten ruusukkeita napattiin sijat 3 ja 4! Hyvä tyypit!! Palkintojen jaosta kuva tuossa kollaasin keskellä. Kun viimeinen luokka oli ohi, vietiin ratsut kotiin. 70cm luokan jälkeen oli lähtenyt jo 4 hevosta, joten jäljellä oli 4 hevosta. Ensin vietiin kaksi, joten odotettiin Lakun sekä Lunan kanssa kyytiä. Siinä niin chillailtiin ja otettiin rennosti.

 Kyyti saapui hieman kolmen jälkeen, lastattiin hepat ja käveltiin sitten autolle. Matkalla oli söpöjä vuohia, sekä ankkoja! Puoli neljän maissa takaisin tallille, jossa sitten purettiin hepat traikusta. Ratsastajat hoitivat hepat, minä ja Kaisa päästiin vielä pesemään  traileri ennen kotiin lähtöä.
   Oli kiva päivä ja vielä kerran, onnea kaikille sijoittuneille sekä muille hyvän radan ratsastaneille ratsukoille! ♥️

---

Tosiaankin,. tarkoitus on ollut kirjoittaa jo pari viikkoa sitten postausta, mutta se on jotenkin venynyt. En tiedä miksi, mutta on ollut ysiluokan viimeiset kokeet ja projektit, jotka ovat vaatineet aikaa. Nyt alkaa kalenteri näyttää tyhjää, voi huokaista helpotuksesta ja nauttia hepoista! Sekä kesästä. En ole ehkä patistanut itseäni kirjoittamaan, ehkä olen odottanut sitä oikeaa hetkeä, joka oli tämä. Sen silti lupaan, että lähiaikoina (tässä toukokuun puolella XDD) kirjoittelen vähän kuulumisia Ryskystä ja Hampasta ja miten niiden kanssa menee. Kannattaa ottaa instagram @vilmaflinck.equestrian haltuun, sieltä näkee enemmän arkisia asioita ja tekemisiä. Mutta ensi postaukseen, heippa!

Yksi päivä Rysky halusi syödä puun.

Kommentit

  1. Tuo on kyllä aina yhtä mielenkiintoista olla kisahoitajana! Itsekin toimin ennen tietyn ratsukon kisahoitajana aina välillä, ja tuntui, että joskus mua jännitti jopa enemmän kuin ratsastajaa :D Oli kuitenkin mahtavaa nähdä onnistuneita suorituksia ja myönnän olleeni todella ylpeä, jos se ruusuke napattiin mukaan :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! On mielenkiintoista seurata sieltä aidan toiselta puolelta ja fiilis on vaan niin mahtava. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen