#195: Extream ratsastusta? Yö trampalla? (ämpärilista)


No nyt mennään listaa vauhdikkaasti eteenpäin! Ma-ti välisen yön yövyin trampalla kaverini kanssa ja eilen suoritin kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kuten huomaatte, nyt ovat kohdat 1,2 ja 10 suoritettuja! Tänään tulen suorittamaan yhden kohdan lisää, mutta siitä sitten toiseen postaukseen viikonlopulle. Mutta eiköhän mennä vähän syvemmälle näiden kohtien suorittamiseen!

Tämä näkymä avautui silmien eteen heti aamulla herätessä.

Herkut, makuupussit, peitot, tyynyt ja tietty Netflix. :D
Tosiaan, tälläviikolla maanantaina illasta saavuin kaverilleni. Meidän yhteisessä Summer Bucket Listissä oli myös kohta "Nuku trampalla", joten sehän olisi sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Vein kamat sisälle, ja sitten aloimme kasaamaan telttaa trampalle. Ei siinä kauaa mennyt, kun keltainen teltta jo komeili trampan verkkojen sisäpuolella. Vietiin tyynyt ja peitot sinne valmiiksi. Siinä niin hetki tehtiin kaikkea, kunnes alkoi hämärtää ja päätettiin mennä katsomaan Netflixiä herkkujen kera. Leffatuokion keskellä alkoi viiletä sen verran, että haettiin untuvamakuupussit sisältä. Ja sitten jatkui leffa.
Öitä!
Mentiin sitten leffan ja pienen some-tauon jälkeen nukkumaan ja herättiin aamulla 9-10 välissä. Pakko sanoa, että oli kyllä hauska kokemus ja voisin kokeilla vaikka uudelleen, koska sain niin hyvin unta ja heräsin jopa ajoissa!
Nukuimme siis kaverini kanssa trampalla, hieman omaperäisellä tyylillä tosin. XD
------------------------------------------------------------------------------

Eilen saavuin tallille vasta puoli yhdeksältä. Otin Ryskyn suojat, harjat sekä ohjat esille ja laitoin ruuan tulemaan. Sitten hain hepan sisään ja harjasin sen huolellisesti. Laitoin suojat jalkoihin ja sitten lähdettiinkin kentälle, mulla kädessä kypärä, vesipullo ja Ryskyn ohjat.


Rysky-kuvista kiitokset Emmille!

Hieno heppa!

Aloitettiin maastakäsittelyllä. Talutin ensin kierroksen uraa pitkin molempiin suuntiin. Sitten kierros taas per suunta, mutta nyt mukaan tuli pysähdyksiä ja peruutuksia. Sitten alettiin tekemään vähän vapaammin kaikkea. Harjoiteltiin paikallaan pysymistä, liikkeelle lähtöjä, ynnä muuta. Suunnilleen vartin ajan työskenneltiin, kunnes laitoin ohjat kiinni, kypärän päähän ja nousin selkään.

Ilmeellä mennään.. :D

Mielenkiintoinen jalka
Käveltiin ensin muutama kierros molempiin suuntiin pitkin ohjin, kunnes keräsin ohjat ja aloitin tekemään voltteja ja pysähdyksiä. Kokeiltiin myös muutamia pohkeenväistöjä. Sitten tulin selästä alas ja laitoin puhelimen kuvaamaan. Ravattiin pääty-ympyrällä molempiin suuntiin yksi kierros ja sitten vähän työstettiin käynnissä. Loppuun käännyin selässä takaperin ja ratsastin käynnissä puhelimen luo. Laskeuduin selästä ja kuinka ollakkaan, niin mun tuuria! Puhelin oli jo heti alussa keikahtanut jotenkin ja kuvannut koko ajan hiekkaa....
söpö
...mutta onneksi Emmi tuli ottamaan muutamat ihanat todistusaineisto-kuvat! Kuvien oton jälkeen ratsastin muutaman kahdeksikon ravissa, ja sitten jäätiin kävelemään pitkin ohjin. Laskeuduin selästä ja käveltiin vielä maastakäsin sen verran, että sain kerättyä kakat kentältä. Sitten suuntasimme kohti tallia.



Tälläiset kohdat tulivat nyt tällä kertaa suoritettua. Ja tänään vielä suoritan yhden kohdan ämpärilistasta. Siitä sitten tarkemmin viikonloppuna tänne! Heippa!

Kommentit

  1. Ompas kivoja nää kuvat! Tykkään näiden muokkauksesta! :) Tuo on kyllä niin hankalaa, kun yrittää kuvata kännykällä ratsastusta yksin ollessaan :D Aina tapahtuu jotain, minkä vuoksi kuvaus epäonnistuu!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen