#196: Kesä ja kärpäset, hevoset ja jäätelö (ämpärilista)


Aletaan olla jo loppupuolella tän listan kanssa. Saankohan kaikkia kohtia suoritettua enne koulujen alkua? Se jää nähtäväksi, mutta yritys on kova! Tällä viikolla on monta kohtaa suoritettu ja tässä postauksessa esittelen teille kohtien 3 ja 6 suorittamisen. Ja eiköhän me aloiteta tämän kesän viidestä uutuus jäätelöstä!


Aivan ensimmäisenä maistoin tälläistä Pingviinin Vanilija-Suklaa Keksi-jäätelöä.
Jäätelössä oli hyvä koostumus, en yleensä pidä vanilijajäätelöstä, mutta tässä jäätelössä vanilija oli erittäin hyvää ja pehmeää. Vanilija ei maistunut teolliselta, sen takia yllätyin postiviivisesti. Keksi hippuset päällä toi hyvää makua jäätelöön ja vohveli oli hyvän makuista. Mutta isona miinuksena mulla toi jäätelö kirjaimellisesti mureni käsiin, kun otin ensimmäistä haukkausta, jäätelö oli tippumassa vohvelituutista. Kun jotenkin sain syötyä tuon "pallon" ja olin siirtymässä vohveliin, se mureni käsiin. Mutta ulkonäöllisesti jäätelö näytti hyvältä jo paketissaan, maistui hyvältä, mureni käsiin. Sen takia tämä jäätelö saa 3/5.


Sitten on Pingviinin Super Toffee-jäätelö. Jäätelö näytti hyvältä ja päällinen maistui hyvältä, mutta sisällys ei niinkään. Sisällä oli juuri sellaista vanilijajäätelöä, josta en pidä ja mauttomia toffee raitoja. Edellinen jäätelö oli tähän verrattuna parempaa. Näiden seikkojen takia jäätelö saa multa 2/5.


Yksi päivä oltiin Sääksin uimarannalla ja sieltä ostin tälläisen aivan ihanan Ingmanin Vadelma Smoothie-jäätelön. Tästä jäätelöstä en ole 100% varma onko se tämän kesän uutuus, mutta en ole ikinä aiemmin vastaavaa jäätelöä nähnyt, joten lasken tämän uutuudeksi. En ole siis aiemmin tätä maistanut. Tää jäätelö oli kuin suora menolippu makujen maailmaan, täydellinen. Jäätelössä oli ihanat luonnolliset maut, teollinen vanilijajäätelön maku ei astunut esiin vaikka sitä pelkäsinkin. Jäätelö oli ihanan vadelmainen ja siinä oli smoothien pehmeä vivahde. Vohvelikin oli ihanan pehmeää! Kaikin puolin aivan ihana jäätelö, suosittelen ehdottomasti maistamaan tätä!! Jäätelö oli paras tähän mennessä, se saa multa täydet 5/5!


Neljäs jäätelö oli selkeästi tarkoitettu Omarin faneille. Kyseessä oli siis Fazerin Omar-jäätelö. Mulla oli kieltämättä hieman ennakkoluuloja tätä jäätelöä kohtaan, mutta se osoittautui aivan ihanaksi! Omarin pehmeä maku tuli ihanasti esille kuorrutteessa että sisällyksessä. Kuorrute oli hyvää ja suussa sulavaa, ei liian makeaa, vaan sopivaa. Onneksi satun pitämään Omar-karkeista, niin jäätelö ylitti kaikki odotukset, siispä 5/5.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä maistoin tänään tällaista ihanaa Fazerin Pätkis-jäätelöä. Googlen mukaan tämäkin olisi tämän kesän uutuus jäätelö, mutten ihan 100%varma ole. En silti ollut maistanut tätä aiemmin, eli ihan uusi yllätys oli tämäkin jäätelö. Luulin tämän olevan sellainen perus suklaa jäätelö, jossa sisällä on paketin mukaan keskellä tuollainen suklaa tikku tai joku vastaava. Yleensä inhoan sellaisia jäätelöitä, joiden sisällä on joku kova suklaa ydin. Mutta nyt ymmärrän mistä jäätelö on nimensä ansainnut. Kuori maistui aivan ihansti pätkikseltä, samoin suklaajäätelö. Ja suklaa ydin, myös ihanaa pätkistä! Vei myös makean himon mennessään! Suosittelen! Siispä 5/5

--------------------------------------------------------------------------

Pari päivää sitten olin Ryskyllä maastoilemassa seurana Kaisa ja Raippo. Maastolenkki oli noin 45minuuttia, joten en ole varma lasketaanko se pitkäksi maastolenkiksi. Mutta sitten seuraavana päivänä eli perjantaina eilen olin maastoilemassa tunnin. Se on ainakin pidempi kuin torstain lenkki. Mutta kun kysyin mielipidettä, niin heidän mielestään tämä kohta on suoritettu.


Torstaina oli illasta ihana maastoilusää vaikka olikin lämmin. Kun päästiin pururadalle, niin siellä sitten otettiin ravia ja pätkä laukkaa, molemmat hepat oli innoissaan! Oli todella kivaa!
Perjantaina oltiin sitten käyntimaastossa ja mentiin sama lenkki. Oli hieman säteinen sää, mutta raikas. Ei ollut niin kauheasti ötököitäkään ja lämpötila oli sopiva. Oli todella kivaa päästä kahtena päivänä peräkkäin maastoilemaan!

Kommentit

  1. Ootpas kivasri arvostellut nuo jäätelöt! Tuota Omar-jäätelöä mäkin haluaisin maistaa! Pitää siis etsiä sitä jostain :D En nimittäin ole nähnyt kyseistä jäätelöä vielä kaupassa, mutta voi olla, että oon vain skipannut sen näkemisen jostain syystä :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, kun vastaaminen on kestänyt.. Mutta kiitos paljon! Omar-jäätelö oli kyllä todella hyvää, itse löysin sellaisen K-marketin pakastealtaasta. Oon nähnyt meillä päin myös K-Citymarketissa ja Prismassa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen