#189: Gunnar, "ämpärilista", koulurataharkat...

Moi! Aattelin tehdä nyt tälläisen rennon postauksen, jossa kerron teille miten mulla menee heppojen kanssa ja muutenkin mitä oon tehnyt ja mitä on tapahtunut. Tähän postaukseen laitan loppuun vielä Summer Bucket List:n, jonka siis harkinnan jälkeen päätin toteuttaa. Mutta en aatellut tähän alkuun enempää kirjoitella, joten eiköhän mennä ihan asiaan!

Meidän yksi hiiristä, Lilli.
Aloitetaampa heppajutuista, eli siitä miten Ryskyn ja Hampan kanssa menee. Hampan tilanne on siis vielä se, että se on saikulla ja käyn sitä sovitusti hoitamassa kerran tai enemmän viikossa. En enempää Hampan tilanteesta avaa, mutta pidän teidät ajan tasalla.
      Ryskyn kanssa on taas alkanut sujumaan. Monet asiat on vielä vaikeita, mutta pätkittäin alkaa mennä hyvin. Meillä haastavinta on ollut käynti ja ravi, laukka on sujunut hyvin ja siinä saatu pätkiä, jossa liike tulee selän läpi. Mutta tässä lähiviikkoina oon alkanut saamaan ratsastettua ravia ja käyntiä paremmaksi. Luulen, että oman istunnan paraneminen, tunneilla käynti ja kaksi kertaa viikossa ratsastus auttaa asiaan. Oikeiden harjotusten kautta saa oikeita tuloksia - pohkeenväistöt ja siirtymiset ovat erittäin tehokkaita! Nyt ollaan treenattu Ryskyn kanssa kaksi viikkoa HeC:2 2000 koulurataa. Kouluradalla huomaa helposti virheitä ja jännittyneisyyttä. Myös tajuaa kuinka vaikeita ne kokorataleikkaat osaavatkin olla. Huomaan myös kuinka ruosteessa kouluratojen suhteen tämä kuski onkaan. Ja miksi ollaan hiki hatussa koulurataa treenattu? Koska huomenna mennään koulurataharkkoihin Nurmijärvelle päin. Jännittää mitä siitä tulee, mutta itte pitää vaan jännityksestä huolimatta tehdä parhaansa ja ratsastaa! Teen tänne vielä erikseen postauksen ensi viikolla ja kertoa miten meillä meni.




Sitten vähän vielä pientä epämääräistä ennen "ämpärilistaa". Eli muistatteko vielä #125: Takasin koulun penkille -postauksen? Käykää kurkkaamassa linkistä muistin virkistämiseksi! Siinä postauksessa kerroin koulun uudelleen alkamisesta, kesäloman loppumisesta. Kerroin vähän fiiliksiä ja tavoitteita 9.luokalle. Siellä tavoitteissa oli max.10 poissaoloa, väh.10 kokeesta arvosanaksi 10, korottaa matikka, terveystieto ja fysikkaa arvosanaan 10 sekä unohtamatta päättötodistukseen keskiarvoa 9,5. No, voitte vaan kuvitella kuinka paljon jaksoinkaan panostaa, enkä saavuttanut mitään noista tavotteista, paitsi terveystiedon arvosanaksi 10. Oli yli 10 poissaoloa, oli huonoja arvosanoja kokeista (7-10) ja päättötodistuksessa matikka ja fysiikka olivat 9. Keskiarvo ei ollut 9,5, vaan 9,3 ja lukuaineiden 9,1. En ole hirveän tyytyväinen, mutta pari päivää sitten sain tietää, että pääsin haluamaani lukioon. Lukiossa siis jatkuu ensi syksynä opiskelut ja saa nähä mitä tavotteita elokuussa laitan itselleni lukiota varten!
      Tällä viikolla kävi surullinen juttu, sillä rakas Sulo-kukkomme lähti taivaaseen. Se oli todella ihana ja hyvä kukko meidän kanoille! Mutta kanala vaikutti autiolta ilman kukkoa, niin käytiin tänään hakemassa meille uusi kukko, Gunnar. Rodultaan hän on silkki, niin kuin muutama kanammekin. Kanat otti hyvin vastaan uuden pomon, katotaan miten Gunnar alkaa kototumaan!

Gunnar, taustalla ruskea sikkikana Ruska ja ylempänä oikealla näkyy puolet Nokinenästä.

Hieno Gunnar!

Ja tässä nyt ois tän vuoden ämpärilista!

Eli teen jokaisesta tän listan kohdasta oman postauksen tai jos en tee jostain syystä niin liitän sen sitten johonkin muuhun postaukseen. Kohdan sorittamisesta pyrin mahdollisimman pian laittamaan tänne sen! Jokaiseen tähän listaan liittyvään postaukseen laitan päivitetyn listan josta näkyy suoritetut kohdat.


Pitäkää silmät auki, jotta ette missaa uusia tulevia postauksia! Ens viikolla tulee postaus ratatreeneistä ja joku muu joka vielä jää yllätykseksi!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen