Esteratsastus jujut saa jatkoa

Tänään jatkettiin Doriksen kanssa siitä mihin lauantaina jäätiin.  Tunti meni ihan hyvin, alkuverkkaa  lukuun ottamatta. Ja huomennahan me mennään hyppäämän seuran kisoihin 80cm luokka.


Käynnissä heppa oli ihan normaali, mutta sitten kun aloin ravailee niin Doris oli takaa jäykkä, mutta heppa verty laukassa hyvin ja alko tuntuu normaalilta. Alkuverkka hypyt meni ihan hyvin, vaikka paremminki ois ehkä voinukki mennä. Tultiin aavistuksen pohjaan jollekkin esteistä.

Tultiin alkuverkan jälkeen linjoja ja sen jälkeen rataa. Ja rata oli sama kun lauantaina, mutta yhteen kulmaan oli lisätty este lisää. Eli radalla oli 7 estettä, 8 hyppyä.

Mutta eka linja joka tultiin oli kolmen esteet kiemuralinja (jos et muista tehtävää käy katsomassa tästä.  Ja sen jälkeen tultiin sarja ja oikeassa laukassa ensin mankun takaosasta kulmasta pysty ja sitten täyskaarrolla vesimatto ja laukan vaihto vasemmalle.


Alettin tulla linjojen jälkeen rataa, joka siis oli sama kuin lauantaina, mutta ennen vesimattoa hypättiin se pysty sieltä kulmasta maneesin takaosassa ja toivottavasti kaikki ymmärtää nää mun selitykset :D

Mutta joo, rata eteni hyvin, lähes kaikille esteille osu paikat, vesimatolle tultiin vähän ehkä pohjaan ja ratsastin huonosti sarjan linjan joka meni hieman vinoon ku  käänsin liian aikaisin. Ja Doris oli loppuverkassa niin lovee, koska se oli tosi rento ja energinen, sit se otti takajalatkin hyvin alle, ei vedelty eteen päin alakaulalla mikä meidän suuri haaste onkin. Toistan siis vielä itseäni, että huomenna kisoihin ja riippuen siitä miten myöhään menee jaksanko pe illalla laittaa tänne tekstii , jos en nii la aamul sitte. Ja se vielä, että lauantaina en sittenkään mene hyppää valkkuun mutta aattelin kyllä mennä kattoo. :) Huomiseen siis!

ps. Kuvat vanhoja, tänään ei ollu kuvaajaa paikalla. :) ja sry lyhyempi teksti :(



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen