#103: Parin päivän poneilua

En oo hetkeen kirjoittanut, koska mun koneen laturi on hajonnu, eikä siinä kyllä vieläkään ole mitään laturia. Mutta nyt sain tähän postaukseen lainattua konetta joten jee!!

Vähän tässä postauksessa niin sanotusti kursin kasaan viimeviikon ratsasteluja sekä muita heppa uutisia.

 Tähän alkuun Doriksesta sen verran, että 11.5 saatiin tietää et mikä sil on ja se on siitä tasan 2vko saikulla ja sit katotaan uudestaan taas, jos ei oo ok niin sitten vielä on 2vko saikulla, eli viimeistään kuukauden päästä suunnilleen sen selkään taas pääsee. Siihen asti meen satunnaisesti eri hepoilla, mutta lähinnä Rapsulla.

(C): Sofia

4.5 / to: Rapsulla koulutunti
      "Heppa oli super hyvä, ravityöskentely ei ihan ollu yhtä hyvää kun viimeviikolla, mutta meillä oli ihan kivoja pätkiä!"

Kuvat (C): Tiitu!











11.5 / to: Rapsulla esteitä
      "Noin 3 vuoden tauon jälkeen olin sitten Rapsulla hyppäämässä ja meni ihan hyvin, vaikka osa tulikin pohjaan, mutta kaikista päästiin yli. Isoin mitä hypättiin oli okseri, vähän päälle 80cm. "

Kuvat (C) Tiitu!

Hypättiin tosiaan tollasta 3 esteen jumppaa ja sen jälkeen oli okseri.





14.5 / su: Sohvilla koulua
      "Tällä ponilla en ollu menny ikuisuuksiin, viimeeksi menin silloin kesällä kun se muutti tuonne tallille. Ja silloin totesin, ettei ihan ollu mun tyylinen, laukannostot etenkin oli vaikeita. Mutta nyt kun menin niin poni osas nostaa laukankin sujuvasti, vaikka silti totesin ettei ollu mun tyylinen poni."
(sohvista ei ole kuvaa) 

15.5 / ma: Maastossa Balleriinalla
      "Olin maastoilemassa Balleriinalla Nuuksiossa 7 muun kanssa, meitä ratsastajia oli 7 ja sit oli meijän vetäjä vielä. Oli kyllä kivaa päästä maastoon noin vuoden maastoilutauon jälkeen. Sää oli aivan upea, niin kuin myös maastotkin."

Tän näkösellä tammalla menin.
Kuva lainattu Vihdin Ratsutallin Facebooksivulta!
18.5 / to: Rapsulla esteitä taas
      "Tänään menin Rapsulla esteitä ja hypättiin lyhyttä 4 esteen rataa. Meni yhtä hyvin kuin viimeviikollakin, ehkä hieman paremminkin  jopa. En jotenkiaan ajatellut, että Rapsu hyppää läheltä, mutta sen takasten pitää olla hyvin alla, jotta hypystä tulee hyvä. Jotenkin hassua tai sillee et jos Doris tulee lähelle estettä niin ei se hyppää noin hyvin sen yli, siltä pikemminkin putoaa puomi.Mutta tulipa taas oppittua lisää Rapsustakin! Isoin mitä hypättiin oli jotain vähän alle 80cm. 26.5 mennään tallin  kisoihin ehkä hyppämään joku luokka ihan huvikseen vaan."

Kuvat (C)Kaisa!!
















Yrittelen kirjotella aina kun pystyn vaan ja tietysti täytyy ottaa huomioon ettei oo konetta mutta i try i try !! :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen