#217: Koulu loppuu, kesä ja ämpärilista tulee


Kevät tuli nopeasti, ja niin tuli myös ihana kesä! Lämpöä ollaan jo saatu tässä toukokuun puolella rutkasti. Nyt lähipäivinä on kylmää ja sadetta pukannut, mutta se toisaalta oli odotettavissa.
   Musta ei ole täällä blogissa mitään kuulunut. Voisin jopa kuvailla mun blogia tällä hetkellä aavekaupungiksi, sellaiseksi, jollaisia on aina villen lännen elokuvissa ja jossa sellanen risupallo pyörii tuulen mukana havainnollistamassa haukan kirkaisun kanssa yhdessä kuinka autio kaupunki onkaan.





Sitten niihin kuulumisiin! Mulla loppuu koulu pian. Huomenna mulla on viimeinen koe, joka on filosofian koe. Ylihuomenna vielä on äikän keskustelut ja ryhmätyöt yhdestä leffasta. Perjantaina käyn vielä kokeiden palautuksissa ja sitten se ois paketissa, lukion 1. vuosi. Pakko myöntää, että on kyllä ollut rankka. Niin monta kertaa itketty (lähinnä siis matikan, fysiikan tai äikän palautettavien kirjoitustöiden vuoksi), mutta myös monesti onnistuttu, oivallettu, korjattu ja opittu.
   Alkuvaikeuksista päästyäni alkoi pitkämatikkakin rullaamaan. Matikkaan ja fysiikkaan mulla on vähän sellainen viha-rakkaus suhde.
   Joissain aineissa on arvosanat laskenut vähemmän tai enemmän, joissain pysynyt samana tai jopa noussut. Tiedostan jo, että ensi vuodesta on tulossa yhtä rankka ellei rankempikin, koska pitää keskittyä kirjoitettaviin aineisiin. Ensi vuosi on rankka, jos otan sen rankasti.
    Tärkeää lukiossa on, että vapaa-aikaa oikeasti jää, ja muistaa ottaa vaan chillisti. Huomasin, että on tärkeää saavuttaa hyvä tasapaino koulutöiden(sis.kokeisiin lukemiset ynnä muut) ja rennon vapaa-ajan välillä.


Meille muutti 23.5/to tällainen ihanuus Espanjasta, Ruuti! <3


Mitä sitten heppoihin tulee, ollaan pidetty maastoilu kautta. Ja siis se oli kyllä ihan parasta pään nollausta, joka oli kuskille niin tarpeen! Ryskyn kanssa ollaan siis maastoiltu noin kolme viikkoa ja Hampan kanssa jotain puoltoista viikkoa. Kuiteskaan, taukoa sileällä menosta on ollut!
   Viimeviikon lauantaina ratsastin pitkästä aikaa molemmat hepat sileällä. Rysky oli aikas hyvä, liikui omalla moottorilla ja kantoi ittensä hyvin. Kuskin istuntaa aletaan nyt kyllä taas vähän vaan parantamaan! Hamppa puolestaan antoi haasteita, hän mm. steppaili ja puski milloin minnekkin. Onneksi saatiin hyviäkin pätkiä ravissa! Siitä oon ilonen, että sen ratsastettavuus oikealle on parantunut ravissa huimasti!




Tän postauksen idea ei ollut pelkästään kertoa kuulumisista, vaan myös julkaista tämän kesän Summer Bucket List! Pitkään mietin ja harkitsin, että teenkö tätä ollenkaan ja laitanko blogiin vai Instagramiin. Perinteisesti laitetaan ämpärilista ja kaikki siihen liittyvä blogiin! Samalla saadaan taas aavekaupunkiin eloa!

Tästä päivästä (26.5) viimeiseen lomapäivään asti aikaa suorittaa! Jos sitä ennen on kaikki suoritettu, voidaan ottaa muutama extrakohta lisää! 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen