#102: epic fail / postauksessa 20.,22-23. ja 27.4

Juu... Nyt kyllä ärsyttää ja vieläpä niin paljon, ettei sitä pysty kuvailemaan. Koska poistin vahingossa tän postauksen. Tai sen edellisen oikeastaan jossa kerroin 2 edellisestä ratsastustunnista ja ripariviikonlopusta, mutta teen nyt suoraan tähän sen saman postauksen  hieman toki eri sanoja käyttäen jne.


torstai 20.4

Mentiin koulua ja menin pitkästä aikaa Rapsulla. Aikalailla koko tunti oli nappuloiden hakemista, en oikeen osannut alkusi ratsastaa Rapsua, mutta loppua kohden sitten kyllä meno parani.

Tehtiin verkan jälkeen koko loppu tunti tälläistä tehtävää:

maneesi pääty
kentän aita pääty

Eli tultiin maneesipäädystä keskihalkaisijalle ja jos tuli sisään oikealta puolelta (sininen reitti) niin  ensimmäinen voltti (muistaakseni) mentiin ensin oikealle ja toinen voltti sitten vasemmalle ja päädyssä käännyttiin vastakkaiseen suuntaan, eli vasemmalle.
Ja jos tuli vasemmasta kierroksesta (vihreä reitti) niin eka voltti vasempaan ja toinen voltti oikeaan, sekä päädystä vastakkaiseen suuntaan mistä tuli eli oikealle.
(voi kyllä olla hyvinkin että laitoin noi  voltit ns. väärinpäin tohon, en muista enää xd)

Mutta tultiin tota tehtävää ravissa ja myöhemmin laukassa samalla tyylilla, mutta siten että tehtiin vaan ekat voltit ja ne tehtiin ravisssa, voltin lopussa nousi sitten laukka ja laukattiin ennen ku päädyssä käännyttiin.
Meistä ei oo mitään uusia kuvia, joten vähän tb vuodelle 2015. Kuvat (C)Loti!!

Tehtävä meni ihan hyvin  ja pikkuhiljaa Rapsu alkoi rentoutuakkin, mutta meiltä loppui tunti kesken, olisin halunnu työstää sitä vielä ravissa kun se alko vasta lopputunnista toimimaan, mutta tälleen kokonaisuudessaan tunti meni ihan ok hyvin.


viikonloppu, la 22.4 - su 23.4


Viikonloppuna oli Perniössä, leirikeskus Reilassa sellanen ripari tapaaminen, jonka tarkotuksena oli tutustua kaikkiin riparilaisiin. Ja se alkoi la 22.4 klo 10 ja loppui su 23.4 klo 15.

Siellä me siis opiskeltiin uskonnon asioita, riparijuttuja sekä muita raamattu juttuja. Syötiin, leikittiin, laulettiin, ulkoiltiin, opiskeltiin, pidettiin vällillä taukoja, koristeltiin oma raamattu ja tutustuttiin toisiimme.

 

Tässä yläpuolella on kuvia mun ja Lotin huoneesta jossa siis nukuttiin sen viikonlopun ajan, ja tässä alalpuolella on näkymä meijän ikkunasta, oli kyllä ihan kiva tollainen merimaisema. :D


Mutta kun käytiin rannassa niin siellä vasta maisemat olikin!






tää oli niin kiva kuva et laitoin senki tähä näin :D
Mutta oli kyllä kiva viikonloppu, enkä malta oottaa, että miten hyvä meijän riparista sitten tulle! :)

torstai 27.4

Mentiin koulua ja puomeja, menin jälleen Rapsulla, koska Doriksella ei voi tällä hetkellä ratsastaa, joka harmittaa. Kerron tän nyt tähän väliin vaikkei tää ookkaa niin olennainen asia, mutta huomenna 29.4 on ekat ulkopuoliset estekisat ikinä ja koska Doriksella ei voi mennä niin ne nyt jää välistä. Harmillista, mutta parempi juttu on saada Doris taas kuntoon, ja niitä kisoja tulee, joten eiköhän me vielä joku päästä ulkopuolisiinkin. :) 


Mutta siis joo alkuverkattii normisti, sit tehtiin väistöjä käynnissä molempiin suuntiin ja vähän ns viriteltiin hepoja. Ravissa vasemmassa kierroksessa tehtiin sellasta tehtävää, että uralta pohkeenväistö linjalle, jossa oli kolme puomia jotka ylitettiin. Puomien tarkoitus oli saada hepat nostelee enemmän jalkoja ja käyttämään takajalkojakin. Tultiin sitten oikeassa kierroksessa ravissa ihan vaan puomien yli hakien niiden ylityksessä rentoutta ja ilmavuutta. Meillä onnistui ihan kivasti ja saatiin kehuja.

Rapsu oli tällä tunnilla muutenki parempi kun viimetunnillla alusta asti, silti meijän meno parani loppua kohden. Rapsu on siitä kiva hepo, että koska se on ruuna niin se sietää paljon enemmän kuin Doris ja Rapsua saa ratsastaa enemmän, se on omalla tavallaan opettavainen heppa.


Mutta toivottavasti tää postaus oli vähintään yhtä hyvä kun se jonka vahingossa poistin,
ja kiitos jos luit. :)

Öitä, Vilma
´

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen