#201: Tulin takaisin!

On ollut aikamoiset kaksi kuukautta. Raskasta, mutta mukavaa. Puista on lehdet muuttaneet väriään ja ilmat ovat viilentyneet. Enää ei hyttyset härnää. Selvisin myös lukion ensimmäisestä koeviikosta ja tajusin, että seuraavaan koeviikkoon ei olekaan loppujen lopuksi paljoa aikaa. Ajasta puheen ollen, se on jonain päivinä ollut tiukoilla ja vuorokaudesta on meinannut tunnit loppua kesken. Joinain päivinä aikaa on riittänyt turhuuksiin, muun muassa Netflixin katseluun. Siispä, sen ajan voisin kuluttaa yhden rakkaan harrastukseni, blogin parissa. Ja aina pitää mennä kantapään kautta, oli asia mikä tahansa. Ratsastuskoululla en enää ratsasta, vaan Rysky on takaisin kuvioissa Hampan rinnalla, vaikkei se ikinä kuvioista oikeastaan poistunutkaan. Tässä ajassa perheeseemme muutti uusi jäsen, suoraan Espanjan auringon alta, Markus eli Uuno. Tosin, käytämme päivittäin lempinimeä Unski. Muuten ei meidän talon asukaskanta ole muuttunut.


Rysky nauttii piehtaroimisesta!

Ihanat syyslehdet!
Uuno

Hevosista puheen ollen,
Ryskyn kanssa on mennyt nyt lähiaikoina hyvin ja olen iloinen päätöksestäni näiden hevoskuvioiden suhteen. Nyt syysloma viikolla ollaan menossa ylihuomenna, torstaina raviradalle ja mukaamme lähtee Kaisa Raipolla. Launataina päästään pitkästä aikaa tunnille Ryskyn kanssa, en malta odottaa!

Hampan tilanne on hyvä, erittäin hyvä ja oon niin iloinen! Kuntoutus on mennyt erittäin hyvin ja tänään otettiin ekaa kertaa yli puoleen vuoteen ravia selästä, ihan huippua! Hiljaa hyvä tulee! Tällä viikolla oon menossa Hampalle ainakin vielä perjantaina.

Ja hevosista pääsemme sopivasti some-asioiden pariin, mun hevosinstagramin nimi on vaihtunut, se on nykyään @suokkienaskeleissa. Sinne päivittelen joka kerta ratsastuksista ja talleilusta eli postauksia tulee sinne ainakin viisi viikossa. Mutta, ei siitä sen enempää! :D
Pikkusiskon napsimia kuvia musta ja Hampasta!

Halinalle <3

Tuttu ja turvallinen maastomopo.
Arki on saatu pyörimään, joten jatketaan tämän harrastuksen parissa myös!
Ihanaa syksyn jatkoa ja syyslomaa!


Pidemmittä puheitta,
toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan elämääni ja arkeani rakkaiden nelijalkaisten kanssa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen