#219: Pitkin polkua || ämpärilista

Tuttua reittiä pitkin ratsastettiin pururadalle. Sää oli mitä parhain, ihanan lämmin, mutta aurinko ei paistanut liian paahtavasti. Pururadalle tultaessa käännyttiin myötäpäivään, vasemmalle. Jatkettiin  eteenpäin, kunnes tuttu tie lähti pururadan vierestä metsään. Tietä pitkin jatkoimme ja tien edetessä saavuimme metsäpolulle, joka pian leveni. Tuolla metsässä oltiin maastoiltu aiemmin muutamaan otteeseen, ja päätimme lähteä tutkimaan erästä kartasta katsottua polkua...


Polun edetessä se olikin umpeenkasvanut, eikä eteenpäin enää päässyt, joten käännymme takaisin päin. Reissu ei yhden päättyvän polun takia ollut huono, pikemminkin se oli hyvä! Puolitoistatuntia maastossa teki hyvää ja ympärillä oli sanoinkuvaamattoman kaunista. Metsässä kuului lintujen viserrys, juttuseuraa oli ja molemmat hepat olivat todellakin tyytyväisiä! Kesäisin maastoilu on ihan parasta, siispä laitoin siihen liittyen yhden kohdan ämpärilistaan, "8.Lähde tutkimaan itsellesi uusia maastoreittejä".


Summer Bucket List:istä on siis ensimmäinen kohta suoritettu, jee! :D 
Ämpärilistaa en toteuta vaan sen takia, koska muutkin toteuttavat, vaan omien rajojen ja tuttuuden rikkomisen vuoksi. Kesällä on hyvin aikaa ja mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia tavoitteita, ylittää itseään, yllättyä, oppia ja rikkoa rajoja sekä rutiineja ja tuttuja juttuja. On hyvin aikaa kokeilla jotain uutta. 



Jatkamme listan kohtien suorittamista, joten kannattaa blogissa pitää silmät auki. Myös ensiviikolla jatkuu postaussarja Kuolaimetta. ;) 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen