#223: Pomppien puomien yli || ämpärilista



Viimeviikon sunnuntaina oltiin Ryskyn kanssa taas hurjia ja mentiin pitkästä aikaa puomeja! Tällä kertaa ei ylitelty vain yhtä tai kahta puomia rauhallisessa ravissa, vaan ylitettiin kolme lyhyttä puomirataa laukassa! Saatiin samalla yksi Summer Bucket List'in kohta suoritettua! :D





Olin edellisenä iltana huvikseen suunnitellut pari erilaista puomiratavaihtoehtoa, ja sitten päädyin sunnuntaiaamuna puomeja kantessani ratsastamaan niistä radoista vain yhden. Tosiaan, radoilla puomien paikat eivät muuttuneet, vaan niiden ylittämisjärjestys.

Kun Ryskyn kanssa tulimme sitten ensimmäisen radan ensimmäistä kertaa, meno ei ollut niin hillittyä kuin olisin toivonut. Siispä tultiin sama rata vielä kerran uudelleen. Rysky oli niin innoissaan puomeista, että oli vaikeaa saada se malttamaan laukassa, ja tämän huomasin paremmin toisella radalla. Huomasin myös, että suunnittelemallani radalla oli paljon laukanvaihtoja, jotka selkeästi vähän tuntuivat innostavan Ryskyä. Sitten ihan lennosta, kun käveltiin välikäyntejä kahden ensimmäisen radan jälkeen, keksin toisen radan, jossa oli vain yksi laukanvaihto. Se rata oli kaikista rauhallisin, joten oli hyä lopettaa puomitreenit siihen!

Piirtelin tosiaan Snapchattiin suunnitelmat XD

Rata 1
Rata 2
Ja tässä tulee itse video! 
Tehosteesta huomaatte, missä kohtaa rata vaihtuu. Videolla kaksi ensimmäistä rataa ovat rata 1 ja viimeinen rata on rata 2. Mitään olennaista en leikkausvaiheessa ole jättänyt pois, mutta ne kohdat leikkasin, jossa mua ja Ryskyä ei näy.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen