#197: Päiväni Linnanmäellä


Moikka! Pitkästä aikaa taas postausta. Ja jatkamme vielä tällä "ämpärilista"-linjalla. Alkaa aika loppua ja näyttää siltä, että kaikkia kohtia ei kyllä tänä kesänä täytetä. Ja deadline tässä on siis keskiviikko 8.8 klo 00:00. Ei siis enää kauheasti aikaa. Mutta siis, nyt olemme kohdan 7 parissa ja siinähän piti viettää päivä muualla kuin tallilla tai kotona. Olin siis yli 12 h pois kotoa reissussa, eli Linnanmäellä kavereiden kanssa!


Bussissa istuin siis noin 11:20. Bussi oli komeasti myöhässä aikataulusta, mutta se oli odotettavissa. Mentiin siis bussilla Helsinkiin ja siitä loppumatka ratikalla sekä kävellen Lintsille.


Lintsille saavuttiin kahentoista jälkeen ja ennen kello yhtä oltiin käyty ekassa laitteessa: Salamassa. Sitten lähdimme kiertämään eri laitteita. Käytiin mm. Kirnussa, Törmäily autoissa, Raketissa, Tulireessä ja Vuoristoradassa.


Suunnilleen kolmen aikaan syötiin ja sen jälkeen hetki chillattiin. Ruuan jälkeen käytiin lievässä laitteessa, Rinkelissä.


Kehrä

Kirnu, Raketti, Ukko ja maisemia


Lisää laitteita: käytiin viilentymässä Hurjakurussa, tietysti hepparadalla ja chillailtiin.


Käytiin Tulireessä, uudelleen Hurjakurussa ja sen jälkeen mentiin syömään Lintsiburgeriin. 


Syömisen jälkeen käytiin uudelleen Rinkelissä. 

Salama



Rinkeli

Tulireki


Vuoristorata

Pellen talo

Pellen talo




Aika meni kuin siivillä, ja pian oli jo sulkemisaika. Oli kiva päivä!


Toivottavasti piditte tällaisesta kuva painotteisesta postauksesta, vaikka näitä onkin ollut lähiaikoina paljon! Seuraavassa postauksessa teille tulee hieman infoa heppakuvioista sekä muusta ja kerron muutakin mitä tässä lähiaikoina onkaan tapahtunut. Se tulee tässä ihan lähiaikoina, joten pitäkää silmät auki!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen