#224: Hampan makeover || ämpärilista

Moikka! Pitkään mietin, että millaiset hevosaiheiset kuvaukset keksisin ja yksi päivä hehkulamppu pääni yläpuolella syttyi. Päätin käyttää hyödykseni kaapissani lojuvia satulahuopia ja tänään sitten vihdoin toteutin nämä hauskat kuvaukset, jossa mallina toimi Hamppa ja teemana oli löytää Hampalle uutta tyyliä, teimme siis Hampan makeoverin! Samalla iskettiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, nimittäin kuvasin tänpäiväsestä tallipäivästä MyDay:n YouTubeen!


Kuvausten ensimmäinen asu oli nimeltään " Pirteä Pinkki". Asuun kuului satulan ja hackamoresuitsien lisäsksi sävysävyyn olevat satulahuopa, korvahuppu, suojat sekä bootsit. Henkilökohtaisesti oma kestosuosikki, Hamppa ei alkuun arvostanut yhtään, mutta suostui poseeraamana muutamaan kuvaan näkkileipäpalkalla.


Toinen asu oli hillitympi (heh, nimensä mukaisestikin), ja se oli nimeltään "Hillitty Harmaa". Myös tähän asukokonaisuuteen kuuluivat mustat nahkavarusteet eli Hampan satula sekä hackamoresuitset. Hampan omasta kaapista asukokonaisuuteen lainattu huopa ja (lähes) sävysävyyn olevat fleecepintelit toivat eleganttia olemusta. Harja vielä kiinni, niin alkaa Hamppa muistuttaa enemmän kouluhevosta!


Kolmannessa asussa nahkavarusteet vaihtuivat hieman pehemeämpään materiaaliin, nimitäin ruskeisiin suitsiin, joiden niskaremmissä oleva pehmuste sopi yhteen upeasti karvasatulan kanssa. Tämän asun nimi oli "Valloittava Vaaleanpunainen".

ps. Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että kuvauksissa käytettiin kahta täysin samanlaista ja merkkistä huopaa, mutta vain eri väreissä! Toisessa asussa kyseinen huopa oli harmaa ja tässä kolmannessa asussa taas vaaleanpunainen. 
Viimeisin, muttei vähäisin asu! "Trooppinen Turkoosi" oli viimeisen asun nimi. Korvahuppua ja satulahuopaa täydensivät ihana karvasatula sekä tumman ruskeat suitset! En tiedä oliko kenties Hampan oma lemppariasu, nimittäin hän poseerasi tätä asua kuvatessa kaikista parhaiten!



Tuli siis yksi uusi ämpärilistan kohta suoritettua, mutta kuten postauksen alussa mainitsinkin, niin kuvasin myös tallipäivästä videon, joka tarkoittaa sitä, että sain toisenkin kohdan suoritettua samaan syssyyn, jes! Kyseessä ei ole ihan normaali talli My Day -video, vaan siinä pääsette seuraamaan vähäsen kuvausten kulissien taakse!


Jos video ei näy/toimi, linkki videoon https://www.youtube.com/watch?v=2mG4W8R6x2Y.

Haha, hän ei oikeen tykännyt alkuun. Kaikkeen sitä pieni hevonen joutuu XDD

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen