#229: Hello October

Heippa, pitkästä aikaa! Aika on jotenkiin vain lentänyt siivillä ja vuorokautena tunnit ovat loppuneet kesken, vaikka itselleni olenkin kovasti luvannut etteivät kaikki muu veisi aikaa pois bloggaamisesta. En ole aikoihin jakanut kunnon kuulumisiani tänne, joten nyt olisi vissiin korkea aika! Mitä mä olen tehnyt ja miten heppojen kanssa on mennyt kaksi viimeistä kuukautta?
Kuva (C) Annika.N



Nämä kaksi kuukautta on ollut vähän kuin vuoristorataa, joka tuntuu jatkuvan vielä tänne lokakuunkin puolelle. On tapahtunut paljon hyviä ja huonoja juttuja, mutta eiköhän kaikesta selvitä, tähän mennessä ollaan ainakin selvitty!


Hampan kanssa ollaan maastoiltu paljon!

Aloitetaan elokuusta. Koulu tosiaan alkoi, ja sitä odotinkin innolla. Mulla tää 1. jakso on ollut jotenkin tosi tylsä. Matikka, historia  ja fysiikka on ollut ehkä kaikista kivoimmat aineet, mutta uskonto, liikunta ja englanti ei oikeen ole napanneet... Ja itseasiassa eilen mulla loppuikin ensimmäinen koeviikko, joka onneksi tuntui onnistuvan ihan kivasti vaikka se olikin kovin raskas. Mulla ei ollut kuin matikan, hissan, engalnnin ja fysiikan kokeet, mutta kolmessa ensimmäisessä istuin vähän yli tai ali kaksi tuntia ja fysiikan kokeessa puolestaan noin kolme ja puolituntia.

Koulussa ei oikeastaan ole tapahtunut juuri mitään ihmeellistä, tosin yksi aamu koulumatkalla elokuun ensimmäisten aamusateiden alettua skoballa otin asfaltin kanssa yhteen, onneksi siinä ei sattunut mitään! Ja ajoneuvoista puheen ollen, sain edellisviikon torstaina vihdoin ja viimein ajokortin! Elokuun puolessa välissä kävin kirjallisissa, kävin ahkerasti ajotunneilla ja nyt sitten kortti on taskussa! Ihanaa kun pääsee nyt helposti kulkemaan tallille.

Kuvia Nuuksiosta syyskuulta. 






Hevosten kanssa on ollut vähän ylä- ja alamäkiä. Hamppa oli elokuun tosi hyvä ratsastaa, mutta nyt suunnilleen syyskuun puolesta välistä eteenpäin se on ollut aika haastava, eikä olla ihan löydetty yhteistä säveltä. Ollaan toki siis onneksi saatu hyviä pätkiä, mutta niiden eteen on saanut tehdä töitä! Tänään mulla on Hamppa-päivä ja ajattelin palata ihan perusasioiden pariin ja aloittaa ihan käynti- ja ravityöskentelystä. Oon lukenut netistä ja blogeista kaikenlaisia hyviä harjoituksia, joten niistä inspiroituneena eteenpäin!

Rysky puolestaan on jäänyt nyt syyskuussa ihan virallisesti sairaslomalle, joka toki harmittaa, mutta aina ei vaan heppojen kanssa voi mitään! Nyt vaan edetään hiljalleen kävellen ja kylmäillen. Enempää en tänne asiaa halua avata. :D

Olen myös päässyt ratsastelemaan kerran viikossa ihanaa issikkaruunaa, Flinkuria! Sitä silloin ensimmäisen kerran hoidin pari päivää heinäkuussa, sekä samalla toista issikkaa, Furstia. Viime viikonloppuna sain hoitaa ja liikuttaa molempia issikoita ja molemmat liikkuivat todella kivasti!

Hamppa 29.9

Rysky 28.9

Flinkur 28.9

Fursti 29.9

Eli siis näin pähkinänkuoressa koulussa menee ihan hyvin, sain ajokortin, jee ja heppojen kanssa menee vaihtelevasti. Nyt olette tekin ajan tasalla ja tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia postauksia! Kuulemisiin! :D


Kommentit

  1. Onnittelut ajokortista!

    Löysin blogisi miljoonien klikkien kautta - ja täytyy sanoa, että oot tehnyt tosi kivan ulkoasun, ja blogin kuvat on hyvälaatuisia! :)

    Liityin lukijaksi. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen