#84: Ehkä me vielä joskus opitaan...

Eilen ja tänään ollaan Doriksen kanssa hypätty, mutta kerron ensin lyhyesti torstain tehtävästä, jonka jälkeen päästään siihen kisapostaukseen!

Torstai: Mentiin siis esteitä ja mentiin tollasta tehtävää mikä tossa kuvassa on.

(luulen, että mun ei tarvii selkentää tota kuvaa)

Eli siis eka tultiin puomi-este-puomi, sitten otettiin heti raville ja ravilähestymisellä toiselle esteelle, vähän ennen estettä/esteellä laukka, laukan vaihto ja 2 laukkaa puomille. Päädyssä kierrettiin toi "keltainen puomi" jonka jälkeen hypättiin vielä okseri.

Doris oli sileell' tosi hyvä, jos ois ollu koulutunti nii ois kyllä menny iha nappiin, mutta meijän laukka ei oikee ollu sellasta estelaukkaa, joten kaikki hypyt ei ihan onnistunu hyvin. Oon tyytyväinen noista ravilähestymisistä, ne meni tosi hyvin (verrattuna viimeviikkoseen).

Sitten ne kisat :)))
Kuva verkasta ja Lyydiakin pääsi kuvaan mukaan! XD
Ei menny iha putkeen sanoisinkos... Ensinnäki toi yks ihana tammanen päätti vähän kertoa kovemmin, että se satula on niiiiin inhottava, että piti mun reistä purasta ohimennen. No mojova mustelma nyt on jo muodostumassa ja tuntuu kyllä hieman vielä kävellessä..

Eka verkkaeste, pikku ristikko.
Toka verkkaeste, pikku pysty.

Ja kolmas verkkaeste, isompi pysty.

Ennen mua yks tyttö meni Doriksella 60-70cm luokan ennen ku pääsin itte selkään. Doris oli sileellä taas jälleen hyvä, laukkakin tuntu hyvältä. Kunnes... alko ne pukit. Tänään oli semmone moodi tammalla päällä, että yks pukki oli jopa sen verran iso, että lensin hieman kaulalle. Verkka hypyt tuntu jo vähä oudoilt ristikolle ja pystylle, okseri meni paremmin.

2.este
3.este, puomia hipoen

4.A) este
No, tuli meijän vuoro mennä radalle ja mulle sanottii näin: "Sit sitä isoo laukkaa eikä mitään pukkilaukkaa" Mutta hienostui pikkupukin kautta nostettiin laukka. Eka este meni vähä niin ja näin, kakkosella piti vaihtuu laukka, mutta vaan etupää vaihtu, takapää jäi ristille joten 3 alas. Mutta sitten se laukka vähä parani ja lähti rullaamaan enemmän, joten loput hypyistä meni iha hyvin. Välillä Doris tuntu radalla olevan hidas pohkeelle ja sitte jossain kohti vähä vahva suusta.

5.este

Virheistä oppii ja eiku vaa taas jatketaan näitten esteratsastuksen salojen opiskelua, ehkä ens kerralla päästäisiin puhtaastikkin se rata!

8.este, päästiin silti vaikka tulikin puo´mi niin hyppäämään uusinta. :)

Kuvat (C): Kaisa Nurminen

HUOM!! Videota tulossa kisaradasta+viimeviikon valkusta!!

(Hups, huomasi nyt että tästähän tulikin lyhyt postaus :D)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen