#89: 10 vinkkiä mitä tehdä kun et ole tallilla

Onko tylsää? Etkö ole tallilla? Jos et ole tällä hetkellä tallilla kun luet tätä postausta ja sinulla on tylsää niin jatka toki lukemista. Tämä postaus on tarkoitettu juuri sinulle, jolla on tylsää jos et jostain syystä ole tallilla hoitelemassa heppoja, ratsastamassa, tekemässä tallitöitä tai sitten jotain muuta hyödyllistä.
Tässä postauksessa kerron 10 vinkkiä mitä tehdä kun et ole tallilla, joten aloitetaan!


Vinkki 1: Jos olet sellainen persoona kuin minä, joka viettää kaikki päivät tallilla (paitsi ti, pe ja la) niin itse suosittelen vahvasti lauantaisin (tai viikonloppuna kummiskin) nukkumaan niin pitkään kuin haluaa, sitten mennä rauhassa syömään aamupalaa ja tekemään niitä päivän askareita, esim. siivoomaan huoneensa tai tekemään läksyjä.

Vinkki 2: On arki tai viikonloppu, miten vain, niin lähde ulkoilemaan, kävele vaikka järven rantaan, metsään, pellolle, jonnekkin  missä tunnet olevasi rauhassa. Voit tietenkin ottaa ystäväsi mukaan, perheen tai vaikka lemmikkisi.


Vinkki 3: Jos et halua nukkua pitkään tai et pidä kauheasti oleilusta luonnon helmassa ja olet enemmän kaupunkilais-tyyppiä niin vinkkini on, että mene vaikka itseksesi tai kaverin/kavereiden kanssa kaupungille esim. syömään jonnekkin, shoppailemaan tai ihan vaikka vaan hengailemaan jonnekkin ja katselemaan kaupunkia.

Vinkki 4: Sinulla on tylsää, mutta kauhea into shoppailla heppakamaa niin mikä sinua estää? Sen kun vaan shoppailemaan johónkin heppakauppaan! Toki itse en voi noin vain mennä kehottamaan, aina alaikäisten täytyy kysyä lupa holtajiltaan, mutta jos se käy niin sitten lähimpään heppakauppaan vaan shoppailemaan!


Vinkki 5: Jos et ole sellainen "lähdempä nyt shoppailemaan" ,mutta haluat shoppailla niin nettikaupat ovat hyviä. Luotettavia heppanettikaupppoja ovat esim. Hööks ja Horze (itse käytän niitä) ja sitten vaatenettikauppoja on myös paljon luotettavia esim. H&M, Seppälä, KappAhl.

Vinkki 6: Ota rennosti, katso Netflixiä, syö lempiruokaasi tai -herkkuasi ja ole vaan. Voit ottaa vaikka lemmikin viereen jos haluat tai voit yhdessä kaverin/kavereiden kanssa katsoa Netflixiä, sekin on hauskaa ajanvietettä.

Vinkki 7: Skypetä kaverin/kavereiden kanssa. Se on hauskaa, voitte vaihtaa kuulumisia tai tehdä vaikka läksyjä Skypen kautta. Itse olen kirjoittanut pari postausta yhessä kaverin kanssa Skypen välityksellä.

Vinkki 8: Tämä vinkki on enemmänkin mun tyyppisille ihmisille joilla on paljon kotieläimiä, mutta tämän voi toteuttaa esim. kaverin tai tutun tai vaikkapa kotieläin pihan kautta. Eli ittelläni jos on tylsää niin meen istuu kanalaan. Kanat on aika hauskoja eläimiä ja niiden tekemisiä on hauska seurata.

Vinkki 9: Tääkin vinkki on hieman oma kohtainen, mutta jos mulla ittelläni on tylsää, saatan makaa sängyllä ja selailla Facebook hevoskirppareita tai vaikkapa Ratsut.fi sivustoa ja katella heppoja sieltä. Se on ihan hauskaa sekin.

Vinkki 10: Jos haluat ottaa rennosti, sinulla ei ole Netflixiä, tai mitään muuta sen tapaista sovellusta niin kirjat on myös kivoja, joten lue ja rentoudu. Tai voit lähteä esim. ulos kuvamaan luontoa, hevosia tai muita elämiä. Voit piirtää, ommella, kutoa, tehdä ruokaa, leipoa... mitä vain, vain mielikuvitus on rajana!

Toivottavasti piditte postauksesta ja mielipidettä saa heittää tohon alas. Moikka! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen