#86: "Ei mitään ideaa"

Kerranki lyö tyhjää, en tiiä et mitä kirjottaisin - ekaa kertaa. Yleensä mul on jokin idea, mutta tällä kertaa ei. Oikeastaan tarviiko sitä oikeesti olla mitään kirjottamisen aihetta? En tiiä sitä, mutta nyt tässä postauksessa kirjotan vaan jotain aivan epämääräistä, tulevaisuutta, menneisyyttä, jotain. Katotaan mitä sitä keksis.

c. Sofia.A

Oon innoissani tulevasta, en malta oottaa ku keveemmällä tapahtuu yks iso askel mun ratsastuksessa, mutta sitä en paljasta vielä. Sitten tietty mulle tulee kunnon heppakesä, ensi 26.6 alkaa hepparipari Perniössä, ja ehin hetken olla himas ennen ku lähen sit Sandran leirille, en niiku vaan malta oottaa!

c. Kaisa.N

Ja sitte niiku oon tässä näin vaa yrittäny mietti kaikkii juttui et miten voisin parantaa blogii, eli nyt paljastan et uus banneri on tulossa lähiaikoina mut se tulee olee aika samanlaine ku edellinenkin.
Ja tietty oon  myös miettiny pitkäänkin sellasta päiväkirja juttua, mutta en oo 100% varma vielä siitä toteutuksesta.

c. Kaisa.N

Mutta aion katella tässä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja sen verran voin kertoo postauksista, että ens viikol ridauspostaus ja sitte ainaki 3.3 on tallin kisat mutta muusta ei oo vielä tietoo.

Ja tähän loppuun vielä teen sellasen 'näitä suosittelen' osion.

Näitä suosittelen:

* Netflix-sarjat: Bones, Orphan Black ja iZombie
* Leffat: The Gabin in the Woods, Amityville Horror ja Dream House (kaikki kauhuleffoja)
* Hevosmerkki: Spooks

c. Sanni.N

Hyvää yötä kaikille ja nähää ens postauksessa!:)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen