#130: Kisoissa Stall Sandbackassa

Moi! Tänään oltiin kisoissa Stall Sandbackassa ja kisat meni hyvin, tuli hyviä ratoja ja muutamia ruusukkeitakin. Päivä oli muuten kyllä ihan mukava, jos ei aamua oteta huomioon. Tosiaan en kerron tän päiväisestä aamusta mitään, joten skippaan vähän siihen kisapaikalla oloon.

laitetttiin hepsut kuntoon lastausta varten
 Tosiaan, matka meni kisapaikalle hyvin, otettiin hepat pois kyydistä. Meillä oli mukana siis 8 heppaa, kuljetettiin ne hepparekalla (4paikkaa) ja yhellä tarilerilla (johon mahtuu 2) niin loput, kahdessa erässä.

Kun hepsut oli otettu ulos ja laitettu kuntoon, pidettiin niitä siinä kiinni ja hengailtiin kun ratsastajat käveli rataa.


Kisat eteni, meijän tiimistä meni 1 ratsukko ristikkoluokkaan (clear round) ja sai ruusukkeen.
50-60cm luokkaan (clear round) osallistui 7 ratsukkoa ja kaikki sai ruusukkeen!
70cm luokkaan osallistui myös 7 ratsukkoa, napaten 2.sijan ja 6.sijan, ihan super hyvin!
80cm luokkaan osallistui 1 ratsukko ja nappasi 1.sijan siitä luokasta!


Siis tähän väliin nyt sitten kirjoitan, että kaikki ratsasti tosi hyvät ja siistit radat, kaikilla meni hyvin ja siis meijän tallin tiimi on vaan niin hyvä!! Onnea vielä kaikille ratsukoille!

Meillä oli siinä luokkien välissä aina aikaa hengata, etenkin siinä kun odoteltiin, että 80cm luokka alkaa ja siinä mennyt ratsukko oli toisiksi vika niin siinä oli mukavasti aikaa katella muitten ratoja.

Kun oli 80cm luokan palkintojen jako ohi, alettiin pakkaamaan kamoja kasaan ja lastaamaan heppoja.


Alettiin toisaan tekemään lähtöä ja kun päästiin sitten takaisin kotitallille niin otettiin hepat pois kyydistä, haettiin hepparekasta kamat ja siivottiin traikku&rekka. Ratsastajat pesi heppojensa suitsia puhtaaksi niin sitten kävin ite vielä vähän jumppailemassa Doriksen kanssa.

hämmästynyt poni
Oli kyllä aikamoinen päivä, siitä tuli sitten vasta ok kun päästiin kisapaikalle. Kisoissa on aina kivaa ja ite oon kyllä ihan tykästynyt tähän hevosenhoitaja rooliin kisoissa. Illan piristys oli kyllä myös Doris, se tekee mut aina niin hyvälle tuulelle.

Mutta, pian taas ollaan jo seuraavan kisapostauksen parissa, seuraavat kisat taisi ollakkin 24.9 Stall Sandbackassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen