#93: Pentukuumetta ja muitakin kuulumisia

Moi! Tää postaus ei käsittelekkään hevosia, vaan koiria, nimittäin tänään meille muutti aivan ihana pieni pörröinen pentu. Tosiaan meillä on viimeeksi ollut pentu 7.vuotta sitten kun Reetta tuli meille, sillä nuo espanjalaiset olivat jo melkein puolivuotiaita tai ylikin kaikki kun tulivat meille, joten ihan kiva saada taas pentu taloon! :D




Eli pentujen kasvattajalla hänen nimensä oli Yarpen, meillä pysyy nimi aikalailla samana, mutta lempinimiä on vielä vähän sitten enemmän (tällä hetkellä kutsutaan sitä Jaskaksi) , kattokaas rakkaalla lapsella on monta nimeä!



Mutta siis ei voi kun vaan fiilistellä, siis niiku toi otus on vaan kerta kaikkiaan niin suloinen!!
Ja tää oli se yks yllätys mitä en teille oo kertonu ja sitten se toinen onkin ratsastuksellinen juttu, jota en vieläkään aio paljastaa, joten tänä keväänä on siis vielä yksi yllätys ainakin tulossa! :D

pahoittelen videon laatua!

Pennun kuvat ja video on nyt siinä, ihastelkaa ja nauttikaa, hän on niin suloinen!!


Mutta tällä viikolla oon ollu vaan maanantaina tallilla ja meen sit sunnuntainakin, koska tiistaina ei oo mun tallipäivä ja luin ruotsin kokeeseen jota ei ees ollutkaan! Keskiviikkona mä kävin Jumalan palveluksessa just siihe ns. tyhmään aikaan eli 18-18.30 joten en voinu ennen sitä/sen jälkeen mennä sitten tallille. Torstaina eli eilen tulin kipeeksi, joten en voinu mennä kouluu enkä sitte myöskään tallille, joka kyllä sinäänsä harmittaa ku pääsen vast sunnuntain, mut ei voi mitää.

Ootteko muuten huomannu, otin eilen noi 'Tekstin tunnisteet' käyttöön ja sitten laitoin musta, Virneksestä ja Doriksesta kuvat tohon etusivulle + pienet tekstit.

Oon muute lähiaikoina päivittämässä kaikki noi sivut, mutta siitä sitten vielä ilmoittelen teille erikseen. Ja mulla on pari hyvää postaus ideaa, jotka tässä piakkoin aion myös toteuttaa, joten pitäkää silmät auki!
Ja jos haluut nopeasti tiedon uudesta postauksesta niin mainitsen joka kerta mun instagramissa (@vilmaflinck) ja snapcahtissa (vilmaflinck) siitä ! :)

❤: Vilma

Kommentit

  1. Voi kuinka suloinen koira! :3 Tuollainen olisi kyllä aivan ihana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen