#96: Joskus pitää nauttia pienistä hetkistä

Joskus pitää pysähtyä hetkeen, nauttia niistä elämän pienistä asioista. Ei tarvitse aina suunnitella ja miettiä tulevaisuutta, voi elää hetkessä, päivä kerrallaan. Ja joka päivä on erilainen, joka päivä kokee, näkee, kuulee ja oppii uutta.

Tänään mä esimerkiksi sain aploodit meidän luokalta kun puheeksi päätyi bloggaus ja oon tosi iloinen siitä. Meillä on vaan niin hyvä luokka ja meidän luokkahenki on tosi hyvä enkä ikinä oo ollu noin hyvällä luokalla eläessäni.


Mutta elämän pienet hetket voivat tarkoittaa moniakin asioita. Se on hyvin laaja käsite. Pieni hetki voi tuntua ikuisuudelta tai nopealta ja ohikiitävältä. Joskus hetket sattuu ja joskus taas eivät. Kaikilla ihmisillä on erilaisia hetkiä elämäsä aikana.

Hetket luovat väriä elämään, eri hetket tuovat eri tunteita esiin, eri ajatuksia.
Mä nään elämän silleen, että se koostuu pitkistä ja lyhyistä, iloisista ja surullusista hetkistä.


Munkin elämässä on ollut monia iloisia, surullisia, pelottavia, ahdistavia, hauskoja ja lumoavia hetkiä.

Esimerkiksi yksi iloinen hetki elämässäni oli se, että viime viikonloppuna olin kavereiden kanssa Horse Fair messuilla ja tämän viikon tiistaina olin Fazerin tehtaalla ja siis se paikka oli kyllä niin upea!


Mutta annan tämän lyhyen ja ytimekkään tekstin loppuun vielä yhden vinkin:

Eläkää päivä kerrallaan, hetki kerrallaan ja nauttikaa elämästänne, olkaa iloisia perheestä, lemmikeistä, kavereista, hevosista ja olkaa iloisia siitä, että mitä kaikkea teillä on!  Joka hetki tekee teidät rikkaammaksi ja viisaammaksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen