Hevonen joka ei ollut Doris

Torstai 29.9:

Meijän ratsastusryhmällä on oma ryhmä WhatsAppissa ja sinne ilmestyi kuva tunti listasta, jonka huomasin vasta vähän ennen ku lähin tallille. Mun nimen kohalla ei lukenukkaa Doris, vaan Elli. Yllätyin koska en kyseisellä hevosella aiemmin ollut menny ja mulla ja Doriksella olisi 2viikon päästä koulukisat.

Siivosin ensin Doriksen karsinan, ruoka- ja juomakupit, sen jälkeen menin harjaamaan Elliä, joka oli kuranen. Laitoin sille suojat ja menin vaihtaa omat kamat. Suitset päähän ja sit lähettiin alas maneesille. Ellin satula oli alhaalla joten sain sen sieltä. Torstai oli myös sateinen päivä, eli mentiin puolikkaalla maneesilla, jotta kumpikaan  ryhmista ei joutuisi ulos sateeseen.

Elli ei oikee tykänny ajatuksesta seistä paikoillaan kun säädin jalustimia.
Heti ku lähettiin liikkeelle nii hepan käyntiki tuntu erilaiselta, ehkä senkin takia kun Doris vaappuu. Ohjat kun keräsin käteen niin huomasin, että heppa oli herkkä. Tehtii käynti työskentelyy, joka suju iha hyvi ja jatkettiin ravissa, mutta otettiin aluks siirtymisiä. Tyylii repesin siel seläs et mikä tää ravi on ku siirsin Ellin ekaa kertaa harjotusravii. No mut siihenki tottu. Tehtii ravissa vähä volttei, ympytöit ja pohkeen väistöi jotka meni vähä hassusti.

Laukka oli isompi yllätys. Ku nostin ekan kerran laukan niin olin sillee "ei herran jumala mitä tää on" XD Mutta siihenki tottu jotenki hetken päästä.

Elli oli siis herkkä ja omalla moottorilla kulkeva tamma, mutta mun makuun liian kova edestä, tai siis painaa lähinnä päätä.  Lopussa en tyylii jaksanu ratsastaa ku heppa paino kädelle. Mutta tulipahan tuokin tamma kokeiltua! :D

Alhaalla kuva Ellistä. (Kuva lainattu tallin facebook sivustolta)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen