#107: Päättäripäivänä kisahoitajana

Päättäripäivänä, lauantaina 3.6, olin kisahoitajana. Meijän tallilta lähettiin 6 hevosen voimin kisaamaan Tuomarinkylään. Ja kaikilla meni tosi hyvin, napattiin hyvät sijoitukset, oli hyvät radat kaikilla ja oli kivaa!

Menin tallille vähän jälkeen klo 12 ja heppoja alettiin lastaamaan vasta lähempänä klo 13, mutta olin jo aiemmin auttelemassa. Yheltä alettiin laittaa heppoja rekkaan ja traikkuun, kaikki hepot meni nätisti ilman mitään ongelmia kyytiin ja sitten lähettiinkin jo kohti kisapaikkaa.

(en tiiä, mutta laadulle kävi jotain..)
Saavuttiin paikalle hyvissä ajoin, osa meni tutustumaan rataan, jolloin mä sain käsihevosen. Sitten ekat meni ratsaille ja starttas. Kattelin siinä muitakin ratsukoita ennen ku mentiin hakee traikusta yks poni jota sitten taluttelin, samalla muut tutustui rataan. Ehin hetken kattoa, kunnes otettiinvielä 2 muuta heppaa ulos (toinen traikusta ja toinen rekasta). Siinä sitten kattelin ja videoin meijän tallin ratsukoiden ratoja.


Ennen 80cm luokkaa laitettiin ne hepat jo rekkaan jotka ei enää startannut ja sitten katottiin se 80cm, jossa oli yli 40 lähtijääja kaksi meijän ratsastajista sijoittui siinä luokassa 2. ja 4. sijoille!

Kun 80cm luokan palkintojen jako oli ohi, niin laitettiin loputkin hepat kyytiin ja sitten lähdettiinkin kotia kohti!

Tallilla oltiin joskus ennen yhdeksää. Otettiin ekana hepat pois traikusta ja rekasta, sitten mä pääsin siivoomaan ne kummatkin ja turvettamaan myös. Kisaajat hoiti sillä välin hepat ja niiden varusteet.

Itte lähdin tallilta joskus vähän ennen kymmentä ja kyllä sitten nukuttikin kun pääsin kotiin!
Mutta oli ihan huippu kiva päivä!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen