Koulukiemuroita ilmansatulaa!

Nyt vasta tulee torstain ratsastustunnista postaus ja me mentiinki ilmansatulaa koulua. Huomasin myös, että Doris oli parempi ilman satulaa kuin satulalla, tosin Doriksen selkä on aika hirveä etenkin talvisin, joten ei välttämättä viittis mennä talvella kauheesti sillä ilmansatulaa.


Tehtiin tunnilla paljon muun muassa etu- ja takaosakäännöksiä, pohkeenväistöjä uralla "sivuttain", sulku- ja avotaivutuksia. Avot ei oikeen onnistunu, mutta sulut taas paremmin ja pohkeen väistöt meni toisessakierroksessa paremmi kuin toisessa jos nyt en väärin muista niin ne suju paremmin oikeassa kierroksessa? Mutta en nyt oo varma. 


Doris oli paremi käynnissä ja ravissa ilman satulaa kuin satulalla, laukassa se oli ihan perus. Laukkaa kun mentiin niin mä yritin vaan keskittyy siihen, että miten istuin ja etten tee mitään väärää, esim etten purista yhtään, jotta Doris ei pukittaisi ja ei pukittanut tunnin aikana kertakaan joka on kyllä hyvä juttu! :D Ja etenkin lopussa Doris oli ravissa ja käynnissä rento! Toi oli kyllä paras koulutunti pitkiin aikoihin, tai silleen että Doris sieti ihan hyvin ja häntä sai ratsastaa käynnissä ja ravissa hyvinkin, laukassa oisin voinu vaatia enemmän. Meni kyllä hyvin tuo tunti. :)

Vanhoja kuvia kuten näkyy ja sori lyhyt teksti, mutta tietokone ei toimi kunnolla jostain syystä ja halusin silti kertoa teille torstain tunnista, jotenka tässä on se upea postaus. :DDD
   Ens viikolla taidetaan jatkaa kouluratsastusta ja sitten tais olla 16.12 kauden vikatestekisat jonne mennään sitten hyppämään näillä näkymin. Ja 2.12 on pukuratsastus, jonne en menekkään Doriksen kanssa koska se on varattu iin menen kimolla isolla ruunalla Fidolla ja meillä on hyvä suunnitelma jota en täällä vielä paljasta. ;)

♥: Vilma 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen