Tänään Doriksella, huomenna Doriksella

Tänään olin pitkästä aikaa Doriksen selässä ja meillä oli estetunti, koska huomenna oltaisiin menossa hyppäämään kisoihin 80cm luokka. Ja heti kyllä huomasin etten hetkeen oo istuunu ton hevosen satulassa...

Mutta käynti ja ravityöskentelyt alussa meni kyllä aika penkin alle, en vaa osannu ratsastaa ja Doris kylläkin tuntui kummalliselta Rapsun ja Lakun jälkeen. Mentiin ympyrällä puomeja ravissa ja laukassa. Mutta Doris oli laukassa kans aika kauhee, se oli joo rento, mut sen laukka oli ponnetonta, se oli hidas pohkeelle ja huomasin että sillä oli pukki-mood päällä. No puomit meni jo paremmin sekä alkuverkka hypyt ympyrällä pienelle ristikolle.


Eka este tehtävä oli tulla lyhyessä laukassa, vasemmassa kierroksessa täyskaarron tyyppisellä reitillä este ja vaihtaa suunta oikealle. Tultiin tää tehtävä 2 kertaa. Ekalla kerralla tuli pukkikin matkaan mukaan, laukka oli ponnetonta, heppa oli hidas pohkeelle, ei kääntyny hyvin ja niin edellee mutta yli päästiin (tosin se oli 50cm korkea, joten..). No se meni miten meni.


Toinen este tehtävä oli tulla oikeassa laukassa okseri kokonaan kevyessä istunnassa koko matka ja taidatte tietää miten vaikeeta se on, ettei peppu saa hipastakkaan satulaan, tai mun mielestä se oli vaikeeta, koska mä teen silleen aina, että tuun kevyessä istunnassa joo, mutta pari askelta ennen hyppyä istun satulaan. Ja oli vähän vaikeuksia myötäämisenki suhteen.. Tultiin tätä ensin pienempänä 2 kertaa, sitte vähän isompana kerran ja sitte vielä n.80cm kokosena okserina lopuks, joka piti tulla kerran, mutta ensin istuin satulaan vähän ennen hyppyä vaikkei saanu, tokalla kerralla kielto... Ja vika kerta meni ihan hyvin. (okserista video alhaalla, vaikken tiiä toimiiko)

No, tosiaan huomenna sitten mennään se 80cm luokka hyppäämään ja tähän loppuun vielä sellasta infoo, että jos toi video sattuiski toimimaan nii voisin tehä sellassen postauksen jossa on vanhoja videoita. Mutta saas nähä. Ja huomenna jälleen postauksen parissa! :D
(sori, vähän lyhyempi teksti tänään ja myös vanhoja kuvia jota saattaa myös olla vanhemmissa postauksissa)


Kommentit

  1. Oi vitsit, nyt haluaisin itsekin hyppäämään :D Tää sun ratsus on kivan näköinen! Todella kivasti kirjoitettu postaus :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen