#158: Ikimuistoinen 2017

Niikun wou. Taas on vuosi kulunut. Taas on 365 päivää eletty. Aika tuntuu suorastaan kiitävän. Tämä vuosi 2017 on kohta lopussa, tänään eletään viimeistä vuoden 2017 päivää. Tämä vuosi on ollut ikimuistoinen hyvällä että huonolla tavalla. Tämä vuosi on täynnä uusia, mahtavia sekä surullisia muistoja.


Tammikuu - vuosi 2017 alkoi upeilla värikkäillä raketeilla, ilmaan suoraan räjäytettiin 2016 ja tehtiin tilaa uudelle vuodelle. Oli uusi mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä.


tammikuussa vietimme perheen kanssa paljon aikaa ulkona, etenkin järven jäällä koirien kanssa, se oli kyllä kivaa!


sain mahdollisuuden kisata kerran Doriksen kanssa tallin omissa estekisoissa, ne jäikin meidän viimeisiksi kisoiksi, mutta sitä en vielä osannut aavistaa. Joka hetki Doriksen kanssa oli kyllä ikimuistoista ja ihanaa ❤


Helmikuu - helmikuussa lähti sitten alamäki, ja mun liikuntakielto siellä helmikuun lopulla, mutta on mulla helmikuustakin monta hyvää muistoa sen yhden hieman ikävämmän muiston lisäksi.


vietin paljon aikaa tallilla mun parhaitten kavereiden kanssa ja meillä oli kyllä kivaa :D


tosiaan, helmikuun lopulla Suomen talvi salli sen, että pääs pellolle tykittelee. Oli ihan huippu hauskaa, mutta vikalla startilla Dorikselle tuli vähän liiankin hauskaa ja lensin sitten alas. Siitä lähtikin se, että olin 7 viikoa ratsastamatta, mutta ei yks kipsi kädessä haitannu mun tallille menoa ja Doriksen hoitoa :D

Maaliskuu - en ratsastanut ollenkaan, mutta olin tallilla. Olin kamujen kanssa Horse Fair messuilla ja olin valinnaisryhmän kanssa tutustumassa Fazerin tehtaaseen! Saatiin tässä kuussa myös perheenlisäys; Jaska!


tosiaan, tämä ihana pieni riiviö pallero nimeltään Jaska muutti meille 10.3 ❤


ja en kyllä unohtanut käydä monesti viikossa moikkaamassa tätä toista ihanaa palleroani ❤


Huhtikuu - grillattiin vaahtokarkkeja, pääsin ratsastamaan 13.4 ja pääsiäisenä Minnan estevalkkuihin, eli treeniin palattiin ripeästi. Pääsin myös kisahoitajaksi ekoihin ulkopuolisiin 29.4


ihana tammu ❤ silloin en aavistanut että, toi oli vika kunnon ratsastus Doriksella..


ai niin! ja sitten oli ripariviikonloppu jossain päin Perniötä, merimaisemat oli kyllä aika kohillaan!

Toukokuu - aloin menemään Rapsulla ja heitin jopa talviturkin pois.


en ois ikinä ittestäni uskonut, 15.5 heitin talviturkin pois kun vesi oli +10asteista!


ja hyppäsin toukokuun lopulla kisoissa Rapsulla 60-70cm radan sijoittuen toiseks!

Kesäkuu - Syöttelin ja hoidin Dorista, ennen kun se lähti kesälaitumelleen, jossa se oli elokuuhun saakka, käytiin Tuomarinkylässä ulkopuolisissa ja Laakson ratsastusstadioni vallottamassa. Kesä-heinäkuun vaihteessa oli myös ratsastusripari Perniössä Melkkilän ratsutallilla. Ja vaihdoin Rapsusta Balleriinaan.


Doris, ennen kun lähti kesälaitumelleen jossa oli elokuuhun asti. Onneksi laidun oli mun kotoolta n.2km päässä eli ei ollu Doris kaukana musta!


Jaska ja sisko Maisa laiturilla.

Heinäkuu - ratsastusripari loppu, oli sandran leiri, kävin lintsillä, nuuksiossa ja suomenlinnassa



Jokavuotinen yksi kesäloman huippukohista; Sandran leiri!


Suomenlinnassa sai ihan huippu ihania kuvia !❤


Elokuu - Doris tuli takasin, sen kuntoutus aloitettiin, koulukin tais alkaa taas ja käytiin Hästbackassa kisoissa. Sekä sain mun ekan vuokriksen! Ja ratsastin Ellillä tän kuun.


mäkitreeniä, ei voitu vetää ihan vaan riimulla ja riimunnarulla kun eräällä oli pöllöenergiaa ja se näki kaikkialla mörköjä :D


toinen ratsastuskerta ihanalla Hampalla❤

Syyskuu - käytiin 2 kertaa Stall Sandbackenilla ulkopuolisissa kisoissa, napsittiin rippikuvat vähän jäljessä, koulussa oli suunnistusta ja ratsastin ekaa kertaa Lordilla.


no words needed ❤


en tykännyt suunnistuksesta, mutta maisemat oli kyllä aika kohillaan. :D

Lokakuu - olin hyppää Lordilla sen ja mun ekoi yhteisii kisoi, ulkoilutin Limppua ja rapsuttelin Dorista, oltiin myös Laaksopohjalla kisoissa.


eiks mul ookki aika söpö pupu, se oli myös hetkittäin ihan villi, juoksi sinne sun tänne :D

❤ Doris

Marraskuu - hirvein kuukausi ikinä


Lordilla valkussa, se ei siis ollut hirveetä, se oli kivaa varsinkin kun valkku meni hyvin!


Lordilla kisoissa, puhdas rata, muttei mikään siistein rata, olin aika pettynyt itteeni ton radan jälkeen. Sehän oli hyvä rata, mutta teknisesti huono rata. :/


30.11: maailman hirvein päivä
nuku hyvin rakas ❤😭

Joulukuu - ikävöin Dorista, Jaskan sisko Maisa muutti meille, chillasin kotona ja oli joulu!


Sisu-kisu, ihana ja söpö kamu joka kattoo mun kaa usien Netflixiä.


Oli joulu, jee! Sain kivoja lahjoja paljon, ja ihan liikaa suklaata :D

 Oon onnellinen, että saan pian jättää tämän vuoden taaksepäin, saan aloittaa alusta, olla uusi minä, saan uuden mahdollisuuden. En malta oottaa mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Mutta, hetken vielä keskitytään katsomaan tähän vuoteen, menneisyyteen.

Vuotta 2017 voi kuvailla iloiseksi vuodeksi, sillä se on täynnä niin monta ihanaa muistoa. Mutta vuotta 2017 voi kuvailla surulliseksi vuodeksi, sillä jouduin hyvästelemään parhaimman kaverini, Doriksen ja pari muutakin eläinystävää.. :(

Ikimuistoisin (positiivinen) muisto on muistot Doriksen kanssa, ne kaikki. Niitä on niin paljon, että tästä postauksesta tulisi niin pitkä ettei kukaan jaksaisi lukea tätä.

Uudistuksia tulevalle vuodelle paljastan nyt, eli huomenna klo 1.00-2.30 julkaisen uuden ulkoasun, sillä on hyvä aloittaa blogin uusi vuosi. Postauksia tulee väh. 2 per viikko, toinen on ratsastuksiin liittyvä ja toinen sitten taas liittyy johonkin muuhun. Ja tein pari päivää sitten blogille oman instagramtilin, jonne joskus tulee mydayta ynnä muuta kivaa. Instagram on @virnesdoris.

Mutta toivotan hyvää uutta vuotta teille kaikille, toivottavasti vuodesta 2018 tulee mahtava!!

videokooste vielä vuodesta 2017!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen