Luukku 9: Satulalla ja ilman

Luukku 9 on ratsastuspainotteinen postaus, jossa kerron parilla lauseella ensin eilisestä tunnista ja sitten tänpäiväsestä estevalkusta, joten let's start!

Torstai: Mentiin tunnilla eilen ilman satulaa ja meillä oli leikkitunti, menin Rapsulla. Rapsu oli hidas pohkeelle, mutta kyllä syttyi sitten. Hipassa Rapsu pomppi oudosti kun laukattiin lujaa, varmaa yritti epätoivosesti pukittaa. XD Meinasin jopa tippua, kun oltiin hippoja ja mentiin yhen toisen hepan perään ja laukassa mentiin. Kulmassa sitten Rapsu teki jotain, varmaan pomppas silleen jännästi ja mä menin kaulalle. Olisin tippunu jos Rapsu ei ois pitäny päät ylhäällä. Muta oli kyllä kivaa! :D

Laukkatyöskentelyä kevyessä istunnassa.
 

Perjantai: Oltiin Doriksen kanssa Minnan estevalkussa ja meni ihan hyvin, pieniä virheitä siellä täällä.
Vilman upea kantapää se siellä :))
Esteistuta on kerranki GOALS!! Mut mikä tää hyppy on?
Käynti+ravi oli iha ok, mutta laukassa sitten oli pukki-mood päällä ja yks laukannostokin tehtiin pukin kautta. Mutta verkattiin laukassa hyvin, jolloin Doriksen laukka ns.aukesi ja oli aika hyvää itseasiassa. Ja verkkahypyt meni myöskin ihan  vaikka olisi voitu lähteä aavistuksen kauempaa.
Tultiin tällä videolla tokalle esteelle pohjaan.

 
 

Nyt vaihteeks lähettiinki kaukaa :D

Toi Doriksen harja on nopee :DD
Tultiin ensin jotain yhdistelmiä ennen kuin tultiin 6 esteen rataa ja sen jälkeen vielä harjoiteltiin uusintaratsastusta 4 esteen uusinnalla. Yhdistelmät suju kivasti, radalla Doris oli joidenkin esteiden välissä ihan outo, esim. kun hypättiin radan tokavika este, okseri niin sen jälkeen kiihdytti ja laitto päätä silleen tyhmästi alas, en tiiä että mikä oli hänen suunnitelmansa. Ja loppu verkassa Doris oli super hyvä ja rento! ❤
Upesti sarajan ekalle...

...vielä upeammin sarjan tokalle! :D


Näytän ihan kilpikonnalta! XDD
Kiitos hyvälle valmentajalle, hyvälle ratsastus seuralle sekä kikattaville kavereille katsomossa! :D

Videota radasta.


Just ja just päästiin yli XD #laamastyle

Kun esteistunta on goals :)))

ps. Muutti tänään 3 silkkikanaa, 1 niiden tipu ja kaupan päälle saatiin 8 kananmunaa, jotka on lähteny kehittymään ja niistäpitäisi kuoriutua tipuja, jos hyvin vaan käy! :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen