Luukku11: TB 2014 - Pikku Vilma muokkaa kuvia...

Luukku 11 aukeaa ja sieltä paljastuu kuvia, joita minä olen muokannut vuonna 2014 ja PicCollage oli silloin mun ykköskuvanmuokkaus ohjelma, joten tulokset ovat mahtavia. Alotetaanpa! :)

Tää kollaasi on koottu kuvista, jotka on otettu mun ja Doriksen ihan ekoista koulukisoista. Mentiin joku helppo C ja ei päästy läpi, muistaakseni jäi yhestä tai kahesta prosentista paitsi.

Ja tähän kollaasiin on koottu kuvia yheltä koulutunnilta, tais olla se koulutunti jolloin harjoiteltiin niihin koulukisoihin (ks.ylempi kuva)

Toinen kerta kun hyppään Doriksella ja oltiin siis kavereiden kanssa tilaustunilla, tästä me ollaan Doriksen kanssa lähetty liikkeelle!

Yks sunnuntai yhellä nuorella hepalla Ferrarilla (ei ole enää meijän tallilla) niin oli kivaa ja tein siitä tietysti kollaasin.

Tämä on upeasti muokattu kuva ja Vilman englannin kielioppi on 6/5.

Tein tällässen kollaasin myöskin Virneksestä, ylin kuva on meijän yhistä estekisoista ja huomatkaa toi mn Virnekselle ostama huopa! xd Kaks alinta kuvaa on otettu netistä.

Netistä otettukuva ja hieno teksti siihen tungettu.

Tässä kollaasissa oli hepat joista silloin pidin ja pidän vieläkin, eli ylävasen: eka hoitoponini Rontti, yläoikee: Doris, alavasen: Virnes ja alaoikee: Tiktor.

Koska pinkki on se juttu.

Tääkin on muokattu niin upeasti! XD

Hienosti muokattu kuva, jossa upeita PicCollagen tarroja ja hieno pallotausta!

Kun Virnes täytti vuosia niin pitihän se kuvakin muokata, ja mähän teen niin edelleenkin! :D

Viimeinen kollaasi mikä tallella on niin tässä on Virnes ja Doris kummatkin!

Toivottavasti piditte tästä luukusta ja huomenna taas uuden luukun parissa! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#191: Koulukiusaaminen

#163: Käyntityöskentelystä hauskaa!

#228: Ratsastuskoulu vs.vuokrahevonen